معماری مفهومی موزه هنرهای زیبا در نروژ

نوشته شده توسطتحریریه
پست قبل

با گذر از رودخانه راندسلوا، به پروژه موزه هنرهای زیبا می رسیم، یک ساختمان با ظاهر پلی پیچیده، اثری هنری در موسسه هنرهای معاصر kistefos که مساحتی برابر عرض این رودخانه جنگلی دارد و دو سمت ماسه ای رودخانه را به یکدیگر متصل نموده است.این اثر معماری زیبا نخستین پروژه شرکت بزرگ BIG در نروژ است.

این موزه آثار هنرمندان بین المللی همچون آنیش کاپور، اولافور الیاسون، لیندا بنگلیس، یایوی کوشاما، جپه هاین و فرناندو بوترو را در خود به همراه دارد و در معرض دید بازدیدکنندگان قرار می دهد و پیچ و تاب خاص این ساختمان تجربه هیجان انگیز این تور هنری را دو چندان می نماید.
یک پیچ و تاب ساده در حجم ساختمان موزه باعث شده تا از قسمت پایینی رودخانه جنگلی در جنوب تا منطقه مرتفع در شمال گسترش یابد و به عنوان مسیری پیوسته در یک قاب چشم انداز هر دو سمت این ساختمان به عنوان ورودی اصلی به حساب می آیند.

در قسمت ورودی جنوبی، بازدید کنندگان موزه از یک پل فولادی با روکش آلومینیومی 16 متری عبور می کنند تا به فضایی به نمایی روشن از انتهای قسمت شمالی ، که به طور مشابه به یک پل عابر پیاده 9 متری متصل است ، برسند.
هندسه خمیده این موزه از پانل های آلومینیومی به عرض 40 سانتی متر تشکیل شده است که مانند کوهی ای از کتاب های مرتب شده اند، که هرچند اندکی در حرکتی و چرخش خود خنثی شده اند.

همان اصل در داخل نیز اجرا شده و با تخته های سفیدی رنگ 8 سانتی متری که از کف ، دیوار و سقف پوشیده شده اند به عنوان یک زمینه یکنواخت برای نمایشگاه های کوتاه مدت نروژی و بین المللی کوتاه مدت کیستفوس استفاده می شود.از هر دو طرف ، بازدید کنندگان گالری پیچ خورده گی را تجربه می کنند که گویی در داخل یک دوربین گام بر می دارند.

در انتهای قسمت ورودی شمالی ، یک دیوار شیشه ای تمام قد و منظره پانوراما ارائه می دهد، با توجه به فرم خمیده پنجره های شیشه ای و تنوع نور روز که وارد موزه می شود، سه گالری مجزا را ایجاد می کند: یک گالری گسترده ، با نور طبیعی و دارای نما و چشم اندازی پانوراما در سمت شمال؛ گالری بلند و تاریک با نور مصنوعی در ضلع جنوبی؛ و در قسمت میانی ، یک فضای مجسمه ای با یک پیچ و تاب خاص و بازتابی از نور سقف.

این امکان تقسیم بندی یا ادغام فضاهای گالری باعث ایجاد انعطاف پذیری برای برنامه نویسی هنری Kistefos می شود. یک راه پله شیشه ای به پایین ترین سطح موزه در خاکریز رودخانه شمالی، که در آن قسمت زیرین آلومینیوم ساختمان به سقف زیرزمین و فضای سرویس بهداشتی تبدیل می شود، منتهی می شود.

یکی دیگر از دیوارهای شیشه ای با عرضی کامل ، بازدیدکنندگان را به قسمت زیرین رودخانه نزدیک می کند و تجربه کلی غوطه وری را در آن افزایش می دهد.

 

برچسب ها

ممکن است شما هم به این مطالب علاقمند باشید

آموزش بازاریابی اینترنتی املاک به همراه تمامی راه حل ها
آموزش بازاریابی اینترنتی املاک ...

آموزش بازاریابی اینترنتی املاک راهکار اصلی خروج از ضرر و آغاز یک...

راهنمای انتخاب سیستمهای گرمایش خانگی با انرژی کارآمد
راهنمای انتخاب سیستمهای گرمایش ...

با ورود به فصل پاییز و شروع موج های سرما به سراغ...

معماری و بازسازی خانه کاوه در تهران / استودیوی معماری و طراحی پرگار
معماری و بازسازی خانه ...

توضیحات متن توسط معماران ارائه شده است. این اثر نمونه ای از...

معماران چگونه می توانند با طراحی اضطراب افراد را کاهش دهند
معماران چگونه می توانند ...

چرا افراد غالباً در مکان های عمومی خاص خود را از نظر...

طراحی ساختمان های آینده با روشنایی هوشمند
طراحی ساختمان های آینده ...

مصرف برق بالا و هزینه های سربار ناشی از خرابی تجهیزات برقی...

جالب ترین نکات درباره دکوراسیون آپارتمان های کوچک
جالب ترین نکات درباره ...

اگر آپارتمان کوچکی در متراژ زیر 50 متر دارید و چیدمان و...

ارسال دیدگاه شما

نام *
آدرس ایمیل *
وب سایت